Norges beste E-sigaretter

Slik velger du e-sigarett

Norges beste E-sigaretter

Det finnes en myriade av ulike filtre til den nye e-sigaretter, så det er ikke vanskelig å finne en smak og et nikotininnhold som passer akkurat deg. Et filter til en e-sigarett inneholder 0 mg, 10 mg, 16 mg eller 24 mg nikotin, så det går glatt å bytte til e-sigaretter fra vanlige tobakkssigaretter. Til å begynne med bruker du et filter med ønsket nikotinnivå. Etter hvert kan du justere ned til filteret som inneholder 0 mg nikotin og faktisk kvitte deg med nikotinavhengigheten. Men du som er røykfri kan prøve vår nye e-sigarett uten nikotin, uten at du plutselig blir en røyker og til og med risikerer å bli nikotinavhengig.

En e-sigarett er både lett og ukomplisert å bruke – og alltid klar til bruk. I tillegg slipper du å måtte slepe rundt på en lighter eller bryderiet med å bli kvitt stinkende sneiper. E-sigaretten slår seg av etter bruk og er bare aktiv når du suger på den. Ved første drag kommer det ut en vanndamp som bare inneholder nikotin og smaker, noe som gjør e-sigaretter helt ufarlig – både for deg og dine omgivelser.

Når du røyker en vanlig tobakkssigarett, trekker du i deg tusenvis av giftige og kreftfremkallende stoffer. Det er ikke tilfelle med e-sigarett. Fra den dagen du slutter med vanlige sigaretter, reduseres risikoen for kreft og hjerte-og karsykdommer, og du vil raskt merke en forbedring i åndedrettet. E-sigaretter er tilgjengelig i mange forskjellige smaker, som alle er FDA godkjente og absolutt helt ufarlige. Røyking av en elektronisk sigarett er sunnere enn en vanlig sigarett – og deretter enda luktfri. Man utsetter ikke er familie og venner for passiv røyking og møbler og klær er fri for røykstanken.

Legg inn en kommentar!

Kommentarer

Vær sosial! Del med andre!
Norges beste E-sigaretter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *